Η ΠΡΩΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι τομείς δραστηριότητας μας:

Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού – Εύρεσης Εργασίας – Επαγγελματικής Εξέλιξης

H CareerStream είναι η πρώτη εταιρεία εύρεσης εργασίας στην Ελλάδα

που παρέχει υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού αποκλειστικά στον ναυτιλιακό κλάδο

H CareerStream είναι μια καινοτόμα startup εταιρεία που συστάθηκε στην Αθήνα το 2017, και με παρουσία σε άλλες πόλεις του εξωτερικού, όπως το Λονδίνο, η Λεμεσός και η Σιγκαπούρη. Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στελέχωσης γραφείων αποκλειστικά για εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ναυτιλίας και των μεταφορών.

Είναι γεγονός πως ο ναυτιλιακός κλάδος αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές όσων ζητούν εργασία στην Ελλάδα, καθώς προσφέρει ασφάλεια και προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης. Παράλληλα, το απαιτητικό περιβάλλον ενός ναυτιλιακού γραφείου καθώς και ο φόρτος εργασίας, δεν αφήνουν χρόνο στις ναυτιλιακές εταιρίες για την χρονοβόρα διαδικασία της ανάγνωσης και καταχώρησης βιογραφικών, για την κάλυψη κάποιας θέσης εργασίας. Η CareerStream λοιπόν, έρχεται να γίνει ο πολύτιμος συνεργάτης σας.

Το ναυτιλιακό μας υπόβαθρο και η στενή μας σχέση με την αγορά, αποτελούν το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα, ενώ η αφοσιωμένη ομάδα μας εγγυάται το πάθος μας για αυτό που κάνουμε. Σε αυτό προστίθενται και οι σύμβουλοι πρόσληψης μας, διακεκριμένοι επαγγελματίες του κλάδου με εκτεταμένη εμπειρία σε προσλήψεις, έχοντας εργαστεί για κορυφαίες εταιρίες.

Τομείς Υπηρεσιών

  • Ναυλώσεις / Trading
  • Πωλήσεις / Μάρκετινγκ
  • Διαχείριση πλοίων /Τεχνικό
  • Διαμεταφορές / Ναυτιλία γραμμής
  • Λογιστήριο / Χρηματοοικονομικά
  • Νομικό / Ασφαλίσεις
  • Καύσιμα / Προμήθειες πλοίων
  • Τμήμα υπολογιστών / επικοινωνίας
  • Πληρώματα / Ανθρώπινο δυναμικό
  • Γραμματεία / Υποστήριξη

Όραμά μας

Να αποτελέσουμε τον πολύτιμο και αξιόπιστο συνεργάτη για τις ναυτιλιακές και μεταφορικές εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό, και παράλληλα να υποστηρίξουμε την νέα γενιά επαγγελματιών του κλάδου στο επόμενό τους βήμα

Αποστολή μας

Η παροχή υψηλών υπηρεσιών στελέχωσης και ανθρώπινου δυναμικού σε ναυτιλιακές εταιρίες και η ανάπτυξη ανταγωνιστικών προφίλ υποψηφίων.

Αναζήτηση Εργασίας

Προσφέρουμε ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών σε όσους ζητούν εργασία, τόσο σε έμπειρους επαγγελματίες που ψάχνουν το επόμενό τους βήμα, όσο και νέους απόφοιτους που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε και να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον βέλτιστο τρόπο. Πιστεύουμε πως αυτό που ζητά η αγορά σήμερα είναι, ανταγωνιστικούς και εξωστρεφή υποψήφιους. Εδώ στην CareerStream αντιμετωπίζουμε τον κάθε υποψήφιο μεμονωμένα, ανάλογα τις ανάγκες του.

Κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα στην καριέρα σας. Κάντε αίτηση σε κάποια ανοιχτή θέση εργασίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Ένα καλογραμμένο, καθαρό και περιεκτικό βιογραφικό είναι το εισιτήριο για την επιτυχία.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το βιογραφικό σας, στα μέτρα που ζητάει η αγορά, και στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην αναζήτηση εργασίας είναι οι συνεντεύξεις. Πολλοί από τους υποψήφιους έρχονται αντιμέτωποι με το στρες, κάτι που στέκεται εμπόδιο σε μια καλή παρουσία.

Η CareerStream μπορεί να σας βοηθήσει προετοιμάζοντας σας μέσω εικονικών συνεντεύξεων, όπου καλύπτονται όλα τα πιθανά σενάρια και ερωτήσεις.

Τα Social Media αποτελούν πλέον σημαντικό παράγοντα της προσωπικής και επαγγελματικής μας εικόνας. Από το Facebook μέχρι το επαγγελματικό LinkedIn, υπάρχουν σημεία που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

Οι συνεργάτες μας μπορούν να σας βοηθήσουν σε ερωτήματα όπως: με ποιούς συνδέεσαι;, τι μοιράζεσαι στο προφίλ σου;, πως μπορείς να δημιουργήσεις επαγγελματικό δίκτυο; μέχρι και πως βρίσκεις δουλειά.

Τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς βγαίνοντας από ένα δωμάτιο; Τι σας κάνει να ξεχωρίζετε; To Personal Brand είναι η τακτική μάρκετινγκ που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να ορίσουν τους εαυτούς τους ως brands. Είναι η εικόνα που αφήνουμε στους άλλους.

Εργοδότες

Οι υπηρεσίες μας προς τους Εργοδότες

Σκοπός μας είναι η παροχή όλων των υπηρεσιών στελέχωσης, αντιλαμβανόμενοι τον υψηλό φόρτο εργασίας, που δεν αφήνουν για την χρονοβόρα διαδικασία της ανάγνωσης και καταχώρησης βιογραφικών, για την κάλυψη κάποιας θέσης εργασίας. Οι υπηρεσίες μας επεκτείνονται και στην διοργάνωση εταιρικών δεξιώσεων.

Δημοσίευση Αγγελιών Εργασίας
Δημοσίευση Αγγελιών Εργασίας
Δημοσίευση Αγγελιών Εργασίας
Δημοσιεύουμε στην σελίδα μας την θέση εργασίας σας και σας προωθούμε το σύνολο των βιογραφικών που λάβαμε, ακατέργαστα, για διαλογή από εσάς
Διαλογή Βιογραφικών
Διαλογή Βιογραφικών
Διαλογή Βιογραφικών
Για την δική σας διευκόλυνση και για να μην χάνετε χρόνο στην ανάγνωση και καταχώρηση εκατοντάδων ή και χιλιάδων βιογραφικών, κάνουμε εμείς την διαλογή μέσω του λογισμικού μας και βάση των δικών σας κριτηρίων, και σας επιστρέφουμε τα 15-20 καλύτερα βιογραφικά μόνο.
Συνεντεύξεις
Συνεντεύξεις
Συνεντεύξεις
Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στελέχωσης, κάνοντας όχι μόνο της διαλογή των βιογραφικών, αλλά και την πρώτη επαφή με τους τοπ υποψηφίους. Ένα καλό βιογραφικό δεν σημαίνει απαραίτητα και ένας καλός υποψήφιος. Πείτε μας αν θέλετε να ρωτήσουμε κάτι συγκεκριμένο, και εμείς θα σας προτείνουμε τους 3-7 καλύτερους υποψήφιους της αγοράς.
Ομαδικές Δραστηριότητες
Ομαδικές Δραστηριότητες
Ομαδικές Δραστηριότητες
Ενισχύστε τους δεσμούς της ομάδας σας και αυξήστε την παραγωγικότητά τους μέσα από ομαδικές δραστηριότητες όπως, εκδρομές, παιχνίδια πόλεις, αθλητικές δραστηριότητες κ.α.. Αυτού του είδους οι εκδηλώσεις είναι πολύ δημοφιλείς ανάμεσα σε κορυφαίες ναυτιλιακές και ναυλωτές στο εξωτερικό.
Εταιρικές Εκδηλώσεις
Εταιρικές Εκδηλώσεις
Εταιρικές Εκδηλώσεις
Η ομάδα μας αναλαμβάνει την διοργάνωση κάθε είδους εταιρικών εκδηλώσεων, από πάρτι Ποσειδωνίων μέχρι κοπές πίτας, ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους και τους συνεργάτες σας. Σε συνεργασία με τον όμιλο MOMENTUM, κορυφαίο στον τομέα της εστίασης, αναλαμβάνουμε την μουσική, το catering, τον χώρο, το προσωπικό και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε.

Συνεργάτες

Dedicated to – Working for You

Επικοινωνία

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt