ΣΕΜΙΝΑΡIO ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ

Για όλους όσους θέλουν να σταδιοδρομήσουν στο χώρο της Ελεγκτικής δημιουργήσαμε ένα εξειδικευμένο σεμινάριο όπου θα μοιραστούμε με τους υποψήφιους Ελεγκτές τα μυστικά του επαγγέλματος προκειμένου να κατακτήσουν την πολυπόθητη θέση σε μία από τις μεγάλες Ελεγκτικές Εταιρείες.

Στο κομμάτι της επαγγελματικής εξέλιξης, η προετοιμασία είναι το κλειδί της επιτυχίας. Μάθε πως να εντυπωσιάζεις γνωρίζοντας τα δυνατά σου στοιχεία και αφήνοντας της καλύτερη εντύπωση στις συνεντεύξεις, ξεχωρίζοντας από όλους!

​Το συγκεκριμένο σεμινάριο χωρίζεται σε τρία μέρη:

1.  Χτίσε το Personal Brand σου! 

Μάθε τα δυνατά σου στοιχεία και τον εαυτό σου, και αξιοποίησε τα για να μάθεις πως να προβάλεσαι σωστά προς τα έξω και να ξεχωρίσεις!

Moderator:

Βαλεντίνα Κόρδη, High Perfornace Coach

2. Προετοιμασία συνέντευξης.

Βασικοί κανόνες σε μια συνέντευξη / DOs & DON’Ts / Συνήθεις Ερωτήσεις / Όλα τα βήματα πριν, κατά και μετά/ Γλώσσα του σώματος / Το σωστό dress code

Moderator:

Κυριάκος Πάνου, Business Consultant  με πολυετή εμπειρία στον τομέα των πωλήσεων και του μάρκετινγκ, με μεγάλη εμπειρία στις προσλήψεις και την οργάνωση ομάδων για πολυεθνικές εταιρείες.

3. Τα μυστικά του επαγγέλματος

Παρουσίαση της Δομής των Ελεγκτικών Εταιρειών. Όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζει ο κάθε υποψήφιος για μια θέση σε Ελεγκτική Εταιρεία. Hints & Tips για να κερδίσεις την Θέση σε μία από τις μεγάλες Ελεγκτικές Εταιρείες.

Moderator:

Dr. Ανδρέας Κουτούπης, Πρόεδρος KnR Governance, Risk, Compliance & Internal Audit Services και Καθηγητής Χρηματοοικονομικής Λογιστικής και Ελεγκτικής. Επαγγελματίας με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην Ελεγκτική και στις συνεντεύξεις Υποψηφίων Στελεχών στα τμήματα Ελέγχου μεγάλων επιχειρήσεων του χώρου.

 

​Κόστος συμμετοχής: €95

Για εγγραφή στο σεμινάριο πατήστε εδώ

Θα χορηγηθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης. 

 

Διοργανωτές:

 

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt